AMASYA / MERKEZ - Amasya Şehit Mehmet Gök Halk Eğitimi Merkezi

MİNİKLER HENTBOL TURNUVASI

Kurumumuz tarafından desteklenen 23 Nisan Ulusal Eğemenlik ve Çocukbayramı şenlikleri kapsamında Minikler Henbol turnuvası düzenlendi.Turnuvaya 5 kız 5 erkek takımı katıldı.Halk eğitim merkezinin katkıları ile Turnuva 15 nisan 19 nisan tarihleri arasında Amasya Atatürk lisesi salonunda düzenlendi.Cuma günü yapılan final maçları ile kupa ve madalya töreni yapıldı.Törene Sayın Hanımefendi Merak Doruk,Vali Yardımcısı Mustafa Pala,Spor İl Müdürü Haşim Murat Kılıç,İl Milli eğitim Müdürü Mehmet Türkmen,Şube Müdürü Hayriye Tüfekçi,kurum ve okul müdürlerimiz katılmıştır.TRT ve Hayatboyun Genel Müdürlüğünde ,yerel basında haber olmuştur.Katkılarından dolayı başta Mustafa Gödek hocamıza ve antranörlerimize okul müdürlerimize veli ve öğretmenlerimize minik oyuncularımıza sonsuz teşekkülerimizi sunarız.İyiki varsınız.

22-04-202422-04-2024

Yayın: 22.04.2024 - Güncelleme: 22.04.2024 10:08 - Görüntülenme: 25